14 Sep 2015

LILAC WITH GOLD DOTS DOKIBOOK REVIEW

planner review lagi?!

yup. please bare with me girls. too obses with papers and pens and washis and semua yang comel comel lah! :) harap bersabariah pada yang tak suka. (tak suka tak payah baca. kita tak paksa. ;))




well, dokibook ni hanah order  from taobao  dengan harga RM66.84 without international shipping. shipping kena RM15. i've ordered this planner with a few other things so that's why shipping dia RM15. kalau planner ni sahaja yang hanah beli, kurang sikit kot shipping dia. tetapi disebabkan currency malaysia yang makin hari makin menurun so, macam takde bezanya kalau beli barang sikit ke banyak. banyak jugak kena bayar. lolololo.

at first memang tak nak order dokibook ni since niat nak order kikki k. betul okayh, MEMANG TAKNAK. tapiiii thats sebelum i nampak lilac with gold dots ni. hahaha. before this memang tahu lovedoki keluarkan design ni. tapi saiz a6. belum ada size a5 (large kikki k). time tengah stalk instagram seorang planner addict luar negara tuh pulak lak hanah terpandang planner ni. i was like, WOW, MASYA ALLAH!  XD

so itulah cerita macam mana hanah terbeli dokibook nih, kekeke.


surprise!


perfection! 


wooo..
look at the gold dots.. 


nothing to complain about the elastic band.
everything is in perfect condition. 


back side of the planner


kita tengok bahagian dalam planner pula with all the goodies ya..



2015 plastic calendar. kan best kalau dapat kalendar 2016. hehe


plastic divider. boleh letak dekat your very end page untuk elak dari kerta-kertas kat dalam tu bergulung.




Dapat sekali 2 sets of blank paper. Walaupun blank tapi kualiti kertas boleh tahan! Lagi tebal dari kertas kikki k. Ngeh,


Look at the gold rings.. mewah giler warna dia. *.*
Even ring dia tak besar mana.



Ada big pocket at the back too. 





Hanah ada unboxing video juga.. Record on the same day as i made video for kikki k.
Semangat punya pasal. Hehe.





okayh that all for this post. nak siap siap nak pi jenjalan.
hehe ,

bye!
lebiu mucho mucho. 






2 comments:

  1. salam...mcm mn nk order ni? nk sgt ni huhu

    ReplyDelete
  2. salam...mcm mn nk order ni? nk sgt ni huhu

    ReplyDelete